Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada albüm bakmak

Rüyada albüm bakmak

Rüyada albüm bakmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, malını ve canını riske edeceğine, büyük paralara sahip olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada albüm bakmak gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada fotoğraf albümüne bakmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Rüyada albüm bakmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş fotoğraf albümü görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, anne baba duası alacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalettir.

Rüyada bebek albümü görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski albüm görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada yeni albüm görmek el açmayacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada foto albümü görmek komşularla ters düşüleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf albümü görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kendi patronu olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments