Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada albay görmek

Rüyada albay görmek

Rüyada albay görmek zengin bir hayat sürüleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, galibiyet kazanacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işarettir.

Rüyada albay gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada albay görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada emekli albay görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments