Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada birinin erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada birinin erkek çocuğu olduğunu görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, layık olduklarına sahip olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, kudreti ve cesareti bulacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna yardım etmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada işeyen erkek çocuğu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu düşürmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sürekli erkek çocuğu görmek bir yere taşınmaya, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğu görmek zarar etmeyeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments