Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin börek yaptığını görmek

Rüyada birinin börek yaptığını görmek

Rüyada birinin börek yaptığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, üzüntülerin sona ereceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada birinin börek yaptığını gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada tuzlu börek yemek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişen börek görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden börek istemek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, huzura kavuşacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işarettir.

Rüyada pırasalı börek görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta börek görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ıspanaklı peynirli börek görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada küflü börek görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine yorulur.

Rüyada börek dükkanı görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments