Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumun içinde olmak

Rüyada akvaryumun içinde olmak

Rüyada akvaryumun içinde olmak planlarının gerçekleşeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumun içinde olmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada evin içinde akvaryum görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini akvaryumun içinde görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada akvaryum içinde süs balığı görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum içinde insan görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akvaryum içinde renkli balıklar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına inanılır.

Rüyada akvaryum içinde yılan görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Rüyada akvaryum içinde kedi görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, seyahatlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumun içinde olmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, borçlarını ödeyeceğine, işinde yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments