Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin baba olduğunu görmek

Rüyada birinin baba olduğunu görmek

Rüyada birinin baba olduğunu görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, iftiraya uğrayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada birinin baba olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp ağlamak çıkış yolları bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada babanın sırtını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada babasını iyi görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada kendi babanı görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada babayı bıçaklamak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet eder.

Rüyada babasını ve annesini görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments