Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin arkasından koşmak

Rüyada birinin arkasından koşmak

Rüyada birinin arkasından koşmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, iş öğreneceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Rüyada birinin arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada trenin arkasından koşmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkasından koşmak toplumda iyi bir yer edineceğine, çaresiz kalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada kamyon arkasından koşmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren arkasından koşmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın arkasından koşmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin arkasından koşmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsün arkasından koşmak büyük işlerin ortaya konulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın arkasından koşmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments