Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumda kedi görmek

Rüyada akvaryumda kedi görmek

Rüyada akvaryumda kedi görmek kudreti ve cesareti bulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, yolculuğa çıkmaya delalettir.

Rüyada akvaryumda kedi gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada akvaryumda kedi görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryum içinde kedi görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada denizde akvaryum balığı görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet eder.

Rüyada akvaryum balık tutmak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam akvaryum görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum balık almak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada bulanık akvaryum görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş akvaryum balığı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments