Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağladığını duymak

Rüyada birinin ağladığını duymak

Rüyada birinin ağladığını duymak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, ilim irfan öğreneceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Rüyada annenin ağladığını duymak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret eder.

Rüyada annesinin ağladığını duymak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, işlerin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments