Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak

Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak

Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kazançlı adımlar atılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak eşi ile problemler yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ağladığını duymak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak şansızlığın kırılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada annenin ağladığını duymak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin ağladığını duymak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments