Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ütü yaparken görmek

Rüyada birini ütü yaparken görmek

Rüyada birini ütü yaparken görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birini ütü yaparken gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada ütülenmiş çamaşır görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ümitlerinin son bulacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak ütü görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Rüyada elinde ütü görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi ütü yaparken görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek insanlarla bir araya geleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ütülü elbise görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Rüyada ütülü gömlek görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütü yaparken elbiseyi yakmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments