Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öldürüp gömdüğünü görmek

Rüyada birini öldürüp gömdüğünü görmek

Rüyada birini öldürüp gömdüğünü görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini öldürüp gömdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada adam öldürüp gömmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan öldürüp gömmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada öldürüp gömmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına inanılır.

Rüyada birini öldürüp gömdüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada insan öldürüp gömmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, güzelliklerle dolacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada adam öldürmek gömmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam öldürmek ve gömmek el üstünde tutulur hale geleceğine, hayata küseceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp gömmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments