Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi öldürmek

Rüyada sevdiği kişiyi öldürmek

Rüyada sevdiği kişiyi öldürmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ticarette zarar edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü duymak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öldürülmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi öldürmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü görmek çok hayırlı şeylere, zor ve stresli günler geçireceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına işarettir.

Rüyada en sevdiğin kişinin öldüğünü görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği bir kişinin öldüğünü görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments