Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bayıltmak

Rüyada birini bayıltmak

Rüyada birini bayıltmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, bolluk içinde yaşamaya, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, aşama kaydedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birini bayıltmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşinin bayılmasını görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bayılma numarası yapmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayılan insan görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Rüyada bayılıp ayrıldığını görmek planların tutmayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada büyük baykus görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Rüyada bay bay etmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada baykus yavrusu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz baykalı görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments