Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada birini ameliyat ettiğini gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada ameliyat edilen birini görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kazancın daha da artacağına, adımlarını daha sağlam atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat edilmek üzeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin ameliyat edildiğini görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada ameliyat ettirmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat edildiğini görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments