Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine inek sütü vermek

Rüyada birine inek sütü vermek

Rüyada birine inek sütü vermek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada birine inek sütü vermek gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Rüyada inek sütü dökmek refah içinde olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek sütü kaynatmak hak ve din yolunu bırakacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada inek sütü sağdığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada inekten süt sağmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süt veren inek görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada süt ve inek görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeleri süt dolu inek görmek kalabalıktan uzak olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada inek sütü pişirmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments