Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çiğ et görmek

Rüyada birine çiğ et görmek

Rüyada birine çiğ et görmek ayıplı yolara sapacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada birine çiğ et gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada dolaba çiğ et koymak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada çiğ et ellemek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, yüküne ortak olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada çiğ keçi eti görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ domuz eti yemek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek çok iyi giden işlerin duracağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet eder.

Rüyada ağzından çiğ et çıkarmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada çiğ et ve kıyma görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde çiğ et görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments