Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine beyaz havlu vermek

Rüyada birine beyaz havlu vermek

Rüyada birine beyaz havlu vermek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, hasret çekileceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine beyaz havlu vermek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz havlu asmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada birine beyaz havlu vermek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz havlu almak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz havluya sarınmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, şöhretli biri olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz havlu satın almak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz havlu vermek hevesinin kursağında kalacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işarettir.

Rüyada ıslak beyaz havlu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz havlu hediye almak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments