Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine beddua ettiğini görmek

Rüyada birine beddua ettiğini görmek

Rüyada birine beddua ettiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birine beddua ettiğini gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada birinin beddua ettiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Rüyada beddua ettiğini görmek gözyaşının kuruyacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine beddua ettiğini görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işarettir.

Rüyada annesinin beddua ettiğini görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kocasına beddua ettiğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamak beddua etmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sevgi dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada beddua eden birini görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hastalıklarının biteceğine alamet eder.

Rüyada beddua duymak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments