Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin yemek yediğini görmek

Rüyada birilerinin yemek yediğini görmek

Rüyada birilerinin yemek yediğini görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birilerinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada birilerine yemek yedirmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerinin yemek yediğini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerine yemek yapmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet eder.

Rüyada birilerine yemek vermek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işarettir.

Rüyada birileriyle yemek yemek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada birilerine yemek ikram etmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla yemek yediğini görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada birine yemek yedirmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments