Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından saldırıya uğramak

Rüyada biri tarafından saldırıya uğramak

Rüyada biri tarafından saldırıya uğramak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada biri tarafından saldırıya uğramak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından saldırıya uğramak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada erkek tarafından saldırıya uğramak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada köpekler tarafından saldırıya uğramak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada bir adam tarafından saldırıya uğramak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kazancını artıracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi erkek tarafından saldırıya uğramak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada köpek tarafından saldırıya uğramak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına tabir olunur.

Rüyada dana saldırısına uğramak hayallerine kavuşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, keyifli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments