Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere tuvaletini yapmak

Rüyada bir yere tuvaletini yapmak

Rüyada bir yere tuvaletini yapmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kolaylık sağlayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Rüyada yere büyük tuvaletini yapmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada bir yere tuvaletini yapmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada yere tuvaletini yapmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletini yapacak yer bulamamak sıkıntılarını atacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada tuvalette yere düşmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer tuvaleti görmek ruhuna hayrat yapılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada evin içinde tuvaletini yapmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının yanında tuvaletini yapmak nimet ve berekete ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments