Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere seyahat ettiğini görmek

Rüyada bir yere seyahat ettiğini görmek

Rüyada bir yere seyahat ettiğini görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, onlara hocalık edeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada bir yere seyahat ettiğini gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Rüyada bir yere seyahat ettiğini görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere seyahat etmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada trende seyahat ettiğini görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada seyahat ettiğini görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, iflas edeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada otobüsle seyahat ettiğini görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada otobüste seyahat ettiğini görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada arabayla seyahat ettiğini görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının seyahat ettiğini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments