Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının kaybolduğunu görmek

Rüyada bir yakının kaybolduğunu görmek

Rüyada bir yakının kaybolduğunu görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada bir yakınının kaybolduğunu görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yakının kaybolduğunu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının kaybolduğunu görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada bir yakının kaybolduğunu görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Rüyada kaybolmak korkmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada aniden kaybolmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada binada kaybolmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada umrede kaybolmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments