Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak

Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak

Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, umutlarının da tükeneceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada topluluk önünde konuşma yapmak hayatının iyileşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada topluluğa konuşma yapmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulur.

Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak kısmetli bir işe atılmaya, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Rüyada düğünde konuşma yapmak yüküne ortak olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kalabalığa konuşma yapmak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada halka konuşma yapmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada konuşma yapmak kazancını arttıracağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta konuşma yapmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments