Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tencere makarna görmek

Rüyada bir tencere makarna görmek

Rüyada bir tencere makarna görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, borcunu ödeyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kendisini yıpratacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir tencere makarna gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Rüyada bir tencere makarna görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tencere makarna görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede makarna görmek günü birlik tatillere çıkacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paket makarna almak modern insanlarla tanışılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakkaldan makarna almak sermayesinin harcandığına değeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Rüyada yanık makarna görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş makarna görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kuru makarna yemek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments