Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü örümcek görmek

Rüyada bir sürü örümcek görmek

Rüyada bir sürü örümcek görmek sıkıntıdan kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü örümcek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada bir sürü küçük örümcek görmek yeni siparişler alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü örümcek görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada örümcek sürüsü görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada örümcek ağından kurtulmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada örümceğin kaçtığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada evinde örümcek görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada örümcek ve fare görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Rüyada örümceğin içine girdiğini görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments