Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin peşinden koşmak

Rüyada bir şeyin peşinden koşmak

Rüyada bir şeyin peşinden koşmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulur.

Rüyada bir şeyin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin isteklerinizi ya da koşullarınızı yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada bir şeyin peşinden koşmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına delalettir.

Rüyada otobüsün peşinden koşmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın peşinden koşmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada at peşinde koşmak kesesinin dolacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Rüyada otobüs peşinden koşmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin peşinden koşmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada atın peşinden koşmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada araba peşinden koşmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments