Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyden vazgeçmek

Rüyada bir şeyden vazgeçmek

Rüyada bir şeyden vazgeçmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyden vazgeçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada bir şeyden vazgeçmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmekten vazgeçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada ameliyat olmaktan vazgeçmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada evlenirken vazgeçmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikahtan vazgeçmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada son anda evlenmekten vazgeçmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere gitmekten vazgeçmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağa binmekten vazgeçmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments