Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey kaybedip bulmak

Rüyada bir şey kaybedip bulmak

Rüyada bir şey kaybedip bulmak yeni gayrimenkuller alınacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, önün açılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bir şey kaybedip bulmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada bir şey kaybedip bulmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaybedilen bir şeyi bulmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi kaybedip bulmak mevki makam sahibi olunacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada bir şeyler kaybetmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kaybedilen bir şeyi aramak hoşgörülü biri olunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalettir.

Rüyada değerli bir şey kaybetmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Rüyada denizde bir şey kaybetmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada değerli bir şeyini kaybetmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments