Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir oda görmek

Rüyada bir oda görmek

Rüyada bir oda görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir oda gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada bir odaya girmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının odasını görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Rüyada bir odaya kapatılmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel oda görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odayı toplamak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boş bir oda görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada odasında çiçekler görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet eder.

Rüyada güzel odalar görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments