Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabadan para almak

Rüyada akrabadan para almak

Rüyada akrabadan para almak rızkın genişleyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iyi geçiminin biteceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada akrabadan para almak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada akrabasından para almak evine bereket geleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabadan bozuk para almak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, aylık gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabadan kağıt para almak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın para verdiğini görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada akrabaya para vermek büyük kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş akrabadan para almak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada akrabalardan para almak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada ölen akrabadan para almak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments