Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza talip olmak

Rüyada bir kıza talip olmak

Rüyada bir kıza talip olmak malvarlığının çok daha artacağına, çok zengin olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada bir kıza talip olmak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada bir kıza talip olmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada talibi olduğunu görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada talibini görmek çok üst mevkilere geleceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına yorulur.

Rüyada ebu talibi görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada birine talip olmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, canın derdine düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Rüyada talibi çıkmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek talip görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Rüyada talibin olduğunu görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, tartışmaların son bulacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments