Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba nişanı görmek

Rüyada akraba nişanı görmek

Rüyada akraba nişanı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akraba nişanı gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada bir akrabanın nişanlandığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Rüyada akraba nişanı görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Rüyada akrabanın nişanlandığını görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabasıyla nişanlanmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada bir akrabasının nişanlandığını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, adının fesada karışacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Rüyada akrabasının nişanlandığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Rüyada akrabayla nişanlanmak hayata küseceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada akrabanın nişanını görmek mutsuz ve üzgün olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments