Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin aynısını görmek

Rüyada bir kişinin aynısını görmek

Rüyada bir kişinin aynısını görmek dara düşeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, ömür boyu devam edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin aynısını gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle aynı evde olmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyi görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste aynı kişiyi görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ard arda aynı kişiyi görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada hep aynı kişileri görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, arzularına kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yeniden aynı kişiyle evlenmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments