Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından beğenilmek

Rüyada bir kadın tarafından beğenilmek

Rüyada bir kadın tarafından beğenilmek kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadın tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada kadın tarafından beğenilmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadın tarafından beğenilmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından beğenilmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada erkekler tarafından beğenilmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, içine kapanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından beğenilmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada başkası tarafından beğenilmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok yükseleceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü biri tarafından beğenilmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada herkes tarafından beğenilmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments