Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın etini yemek

Rüyada bir insanın etini yemek

Rüyada bir insanın etini yemek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, getirisinden daha fazla olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, her şeyin sarpa saracağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın etini yemek gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Rüyada bilmeden insan eti yemek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın etini yemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın etini yemek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada insanın etini yemek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada ölmüş insan eti yemek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen insanın etini yemek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş insan eti yemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan eti yemek kusmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments