Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir imam görmek

Rüyada bir imam görmek

Rüyada bir imam görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada bir imam gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada imamla tartışmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada köy imamı görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada imamla konuştuğunu görmek iyi halini yitireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahı tazelemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada cemaate imam olmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada hoca imam görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada imam nikahıyla evlenmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada imam elbisesi giymek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, girilen yolda zarar edileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments