Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evi yakmak

Rüyada bir evi yakmak

Rüyada bir evi yakmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada bir evi yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Rüyada evde ateş yakmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada evde soba yakmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde ışık yakmak çok büyük çaba sarfedeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada ev yakmak yanlış kararlar vereceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evi yakmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi yakmak bolluk içine olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada eve benzin döküp yakmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diken yakmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı işler yapacağına, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments