Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle aşk yaşamak

Rüyada bir erkekle aşk yaşamak

Rüyada bir erkekle aşk yaşamak bir rahat yüzü görmeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle aşk yaşamak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada bir erkekle aşk yaşamak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle aşk yaşamak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızla aşk yaşamak rüya sahibinin kazancının artacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla aşk yaşamak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle aşk yaşamak ön plana çıkacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada bir ünlüyle aşk yaşamak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada aşk yaşamak hayırlı bir işe adım atılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle aşk yaşamak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments