Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akasya görmek

Rüyada akasya görmek

Rüyada akasya görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada akasya gördüyseniz:

  • Normal koşulların dışında eğilimler problemler yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada akasya ağacı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada akasya çiçeği koklamak mutluluğun ve kazancın azalacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akasya görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada akasya çiçeği yemek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, amaçlardan sapmaya, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada akasya yemek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada beyaz akasya çiçeği görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akasya fidanı görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments