Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun sünnet olduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun sünnet olduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun sünnet olduğunu görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Rüyada sünnet olan çocuğu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu sünnetli görmek kendisiyle övüneceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek oldukça uzun bir yolculuğa, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, malının ve kazancının tam olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu sünnet etmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet çocuğuna para takmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayırlı bir evlat olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok büyük bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments