Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet olan çocuğu görmek

Rüyada sünnet olan çocuğu görmek

Rüyada sünnet olan çocuğu görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet olan çocuğu gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun sünnet olacağını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sünnetini görmek zor bir dönem geçirileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun sünnetini görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sünnet çocuğunu görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun sünnet olduğunu görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun sünnetini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sünnet çocuğuna para takmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, zengin olunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments