Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir buket gül almak

Rüyada bir buket gül almak

Rüyada bir buket gül almak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, aylık gelirinin artacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir buket gül almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Rüyada bir buket kırmızı gül görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı buket gül görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir buket gül almak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buket gül görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada gül buketi almak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir buket beyaz gül görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül buketi görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada buket kırmızı gül görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments