Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir belge almak

Rüyada bir belge almak

Rüyada bir belge almak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir belge almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başarı belgesi görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada giriş belgesi görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, onu hayallerine kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada onur belgesi almak nimetin ve kazancın artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Rüyada bir belge almak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürücü belgesi görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Rüyada takdir belgesi görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada teşekkür belgesi almak hidayete ermeyi de başaracağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada sınav sonuç belgesini görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments