Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşla küsmek

Rüyada bir arkadaşla küsmek

Rüyada bir arkadaşla küsmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşla küsmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Rüyada arkadaşlarına küsmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına küsmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla küsmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşla küsmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla küsmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşına küsmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada en iyi arkadaşınla küsmek üzüntü yaşamaya, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments