Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını öldürmek

Rüyada bir arkadaşını öldürmek

Rüyada bir arkadaşını öldürmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını öldürmek gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Rüyada yakın arkadaşın öldüğünü görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının öldüğünün haberini almak kendisini keşfedeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının öldüğünü görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kocasının öldüğünü görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, olaylı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının öldüğünü öğrenmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarını öldüğünü görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğularak öldüğünü görmek ilişkilerin noktalanacağına, rızkının bollaşacağına, daha sonra işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını öldü görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments