Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşına sarılmak

Rüyada bir arkadaşına sarılmak

Rüyada bir arkadaşına sarılmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kendini yiyip bitireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada arkadaş sarılmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa sarılıp ağlamak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi arkadaşa sarılmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşına sarılmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, beddua ve ah alacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş arkadaşına sarılmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını sarı elbiseyle görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments