Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir annenin öldüğünü görmek

Rüyada bir annenin öldüğünü görmek

Rüyada bir annenin öldüğünü görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, riske atılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir annenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada annemi öldüğünü duymak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada annenin öldüğünü duymak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi öldürmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin annesinin öldüğünü görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, konferans ve seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın anneyi öldürdüğünü görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada annenin öldüğünün haberini almak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments