Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği dua okumak

Rüyada bilmediği dua okumak

Rüyada bilmediği dua okumak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilmediği dua okumak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada amentü duasını okuduğunu görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tecvitli dua okumak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, kendine döneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okumak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada arapça dua okuduğunu görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine inanılır.

Rüyada salli duasını okumak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, eline haram para geçeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendi mezarında dua okumak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ismi azam duasını okumak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments